Viac ako 650 postelí z masívu teraz so zľavou až do 50 €

Dobrý spánok do veľkej miery závisí od správne zvolenej a kvalitnej postele, no napriek tomu sa jej výberu nie vždy venuje dostatočná pozornosť. V drevko sme to rozhodnutie urobili za vás a posledné 3 mesiace sme pracovali na rozšírení ponuky o nové postele z masívu.

Vyberte si materiál a farbu vašej budúcej postele

Aktuálne u nás nájdete masívne postele z prvotriedneho dreva borovice a buka. Použité drevo je spájané “prstovým spojom”, ktorý zabezpečuje netočenie dreva a vyššiu odolnosť voči poškodeniu a vlhkosti v porovnaní s jednoliatym drevom.

K dispozícii sú aj 4 farebné prevedenia. Ide o klasickú prírodnú farbu borovicového/bukového dreva, orech, palisander a bielu. Pokiaľ vám nestačí vidieť paletu odtieňov cez vaše zariadenie, tak vám pošleme vzorkovník farieb pre komfortnejšiu a istejšiu voľbu.

Vďaka možnosti prispôsobenia každej postele máte na výber až 650 rôznych typov postelí. Na svoje si bezpochyby príde aj ten najnáročnejší zákazník. Keďže ide do veľkej miery o výrobu na mieru, tak je potrebné počítať s dobou dodania 4 – 8 týždňov. Veríme, že sa vaša trpezlivosť vyplatí a pridáte sa medzi 6 500+ spokojných zákazníkov.

Čalúnené, nízke alebo s úložným priestorom?

Postele sme starostlivo vyberali tak, aby dokonale zapadli aj do moderných interiérov vašich domácností. Samozrejme, ak máte chuť oživiť vašu chatu, nezabudli sme ani na vás. Ponuku postelí sme prehľadne rozdelili do viacerých kategórií – čalúnené postele, vysoké postele (ideálne pre starších ľudí), nízke postele, postele s baldachýnom a tiež veľmi obľúbené postele s úložným priestorom.

Širokú škálu odtieňov ponúkame aj pri čalúnených posteliach. Svoju budúcu posteľ si viete prispôsobiť a farebne nakombinovať tak, ako vám vyhovuje. Celočalúnenie, alebo čalúnenie v drevenom ráme môžete doladiť až 24 farbami.

6 rozmerov masívnych postelí

Ako ste už isto pochopili – máme radi, keď máte na výber. Na svoje si prídu pôžitkári väčších postelí, manželia, ale aj tínedžeri. Samozrejme nemôžu chýbať ani jednolôžkové postele. Ku každému rozmeru postele si na drevko môžete zakúpiť aj lamelový, latkový či polohovací rošt.

  • 90 x 200 cm
  • 120 x 200 cm
  • 140 x 200 cm
  • 160 x 200 cm
  • 180 x 200 cm
  • 200 x 200 cm

Zľava na nákup masívnych postelí až do 50 €

Aby váš nákup prebiehal s radosťou, pripravili sme pre vás zľavové kódy v hodnote 30, 40 a 50 €. Akcia platí od 12.7. do 31.8.2021. Zľavový kód použite priamo v košíku, kde sa vám automaticky uplatní pri dodržaní uvedenej podmienky minimálneho nákupu.

  1. Zľava 30 € pri nákupe nad 600 €: drvkpstl30
  2. Zľava 40 € pri nákupe nad 800 €: drvkpstl40
  3. Zľava 50 € pri nákupe nad 1 000 €: drvkpstl50

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *